сряда, 8 януари 2014 г.

comunicatorbg.com - Мнения и фирми

Окачени фасади Бургас

 

Фирмата разполага със складово-производствена база и офис, разположени в промишленатa зона на гр.Черноморец, Бургаска област и мострена зала в гр.Бургас на обща площ от 100м2 Разностранната дейност на фирмата, насочена в няколко направления, обхваща всички етапи, при които се оформя външния вид на сградата – проектиране на фасади и конструкции и практическото им реализиране, специализирани консултации при избора на подходящ материал за изработка на конкретните изделия, изготвяне на оферти, качествен монтаж.



Автосервизи Стара Загора 

 

ЕМ КОНЦЕПТ ООД разви пълната услуга от застраховката и застрахователен оглед на Вашата кола до ремонта и отстраняване на настъпилите щети по автомобила. По този начин клиентът печели качество, удобство, практичност и бързина, като пести  нерви, пари, а и време.Автокаско е доброволна застраховка, която осигурява  защита на вашия автомобил срещу кражба, природни бедствия, пожар, злоумишлени действия на трети лица, пътно-транспортни произшествия включително щети в паркирано състояние , и други рискове водещи до повреда или пълна загуба на автомобила.


Пелети Стара Загора 

 

Фирма Еко Пауър АМ ООД се намира в региона на с. Горно Ботево, общ. Стара Загора и започва дейността си през есента на 2012г. В същата година, команията пусна в експлоатация новопостроеното си предприятие за производтсво на пелети от дървесна биомаса, обурудвано с най-иновативните и модерни технологични решения в тази сфера.Еко Пауър АМ ООД произвежда пелети от широколистна и иглолистна масивна дървесина. При производството не се влагат слепващи вещества и химикали. Процесът е напълно автоматизиран и безпрахов, което гарантира високото качество на продукта.


Сватбени фотографи София

 

Казвам се Анелия Георгиева и съм професионален фотограф/дизайнер. За мен фотографията - е едно пътуване, в интересни открития, забавни приключения и неочаквани обрати. Това е възможност да говоря с хората, да ги разбирам, да намирам някои скрити от пръв поглед неща от повърхността които може никога преди това да не са забелязвани и да ги реализирам. В това се крие очарованието и насладата да снимам. Всеки миг е неповторим. Той може да живее цял живот, замразен в една магия. Това е така, защото го прави фотографията и аз я обичам. За мен това е осмото чудо на света! 


Цветарски магазини Пловдив

 

Изработка на всякакъв вид букети и аранжировки за повод и без повод!За Вашият специален сватбен ден красива украса и булченски букети на най-добри цени в града!

Изработка на венци на ниски цени!Доставка на адрес !




Вътрешна архитектура 

 

Кооперация Вътрешна архитектура - 50 години традиция в изработката на врати (входни, интериорни и блиндирани), мебели и дограма от дървесина и дървесни производни.
 
Ние предлагаме неограничена реализация на Вашите идеи, стилово единство между входната и интериорните врати, релефни врати с английски панели, боядисани в избрани от Вас цветове, врати от MDF с естествени фурнири и цветове по желание на клиента и голямо многообразие от обков, брави и цветови решения!

Почивки Банско цени

Хотелът е построен върху парцел в регулация с площ 665 кв.м. намиращ се в югозападната част на град Банско, кв.237,ул.”Муратово езеро” 3. На 650м. под начална станция на кабинковия лифт.

Аудио системи Ямбол

  • Изработка и проектиране на аудио системи.
     
  • Консултация и подбор на компоненти.
     
  • Конфигуриране,окабеляване и монтаж.
     
  • Гаранционна и извън гаранционна поддръжка

Езикови курсове Пловдив

 

Фирмата се занимава с езикови курсове, преводи и легализация. Основана е през месец януари 2010 г. Името ни, което се превежда от английски език най-добрият път/начин е избрано в синхрон с нашите разбирания и цели за изпълнение на професионалната ни дейност, а именно, да предоставим на нашите клиенти най-доброто за тях по най-добрия начин. Предлагаме високо качество и се стремим към високи резултати както в преводите, така и в обучението на деца и възрастни.

Диагностика Бургас 

 

Всеки автомобил подлежи на ежегодна техническа проверка. В Автосервиз Медоница ЕТ можете да направите Вашите годишни технически прегледи, за установяване изправността на автомобила Ви. Медоница ЕТ Ви напомня, че с технически изправния автомобил можете предприемате безаварийно и спокойно пътуване.В автосервиза се извършва също диагностика на леки и лекотоварни автомоби, автоклимат, ремонт на ДВГ, ремонт на ходова част и окачване, ремонт на преден и заден, регулиране преден мост, както и баланс гуми, ремонт на спирачна система, компютърна диагностика на автомобили - ЕЛКОН.

Студия за красота Варна

 

Студио за красота СКАДА е мястото, което ще ви накара да се почувствате красиви и със самочувствие! Екипът ни, ще ви накара да се почувствате специални. При нас всеки клиент ще получи специално внимание и съвет от професионалист.Салонът ни е вълшебно място, където могат да се изпълнят всички фантазий по преобразяването на външноста ви. Оставете се в сигурните ръце на екипът от студио СКАДА, за да заблестите пред всички


Медиатори Благоевград

 

Медиаторът представя процедурата и правилата, които страните се договарят, че ще следват.Медиаторът изслушва гледните точки и изявленията на всяка една страна, без да изказва мнение или заключение, свързано със спора.Медиаторът подпомага страните да изяснят причините за спора, най-общо чрез съсредоточаване на дискусията предимно върху техните интереси, а не върху правните им позиции.Медиаторът улеснява комуникацията между спорещите страни и трансформира противопоставянето в спора в сътрудничество за разрешаването му.

 

Фризьорски Салони Варна

Фризьорско студио Bellezza работи с пълната гама професионални продукти на марка "Rolland" Christian of Roma, които са най-новите екологично чисти продукти, резултат на световни иновативни технологии за здравословен начин на живот.